torstai 7. heinäkuuta 2016

ulla | Minkan uusi tyyli

Heijj! Kuten viime postauksessa lupailinkin, niin tänään nähdään Minkaa uudella peruukilla ja chipeillä! Olin kyllästynyt siihen vanhaan peruukkiin (lähinnä sen takia, että se oli niin saakutin pitkä), joten päätin myydä sen ja ostaa uuden. Lisäksi vaihdoin ne vihreät chipit uusiin tumman sinisiin, jotka ostin käytettynä.
Pelkäsin jo, että en pääsisi tällä viikolla ulos kuvaamaan, kun näyttää niin järkyttävää ilmaa pitkäksi aikaa, mutta äsken rupesi aurinko mukavasti paistamaan, joten päätin ottaa kameran, Minkan ja Himekon mukaan pihalle ja räpsäsin muutaman kuva. 
Tänään on myös syntymäpäiväni! Täytin 16 vuotta. Aika tuntuu menneen todella nopeasti, mutta myös todella hitaasti. Esimerkiksi yläaste meni vauhdilla ohi ja nyt aloitan vähän yli kuukauden päästä lukiossa. Tuntuu hullulle.Valitettavasti kuvia ei tullut mitenkään hirveesti, mutta parempi se on kuin ei yhtään. Kertokaa toki mielipiteenne Minkan uudesta ulkonäöstä. Mun pitää saada äkkiä Himekolla ja Mabelille obitsut, sillä en osaa kuvata enää stock-kropilla varustettuja nukkeja.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! ^^ ja aika tuntuu kyllä menevän aika nopeasti, minun kohalla nyt hitaasti -u-

    VastaaPoista