Taika | Profiilit

**EN ESITTELE TÄSSÄ LITTLE PULLIPIANI, PAHOITTELEN. HÄNEN KOHTALO NUKKEPERHEESSÄNI ON VIELÄ AVOINNA.**


Nimi: Hazel
Malli: Dal Dalcomi
Ostopäivä: 23.7.2015
Kustomoinnit:
- CoolCatin ruskea peruukki
- 23cm SBH-S white -obitsu

- CoolCatin PB-D01-chipit
- modatut silmät
- pidemmät ripset
Suhteet muihin nukkeihin: 

- Freydísin pikkusisko

Muuta mielenkiintoista:
- Ensimmäinen Dalini ja iso nukkeni.
- Ostettu Ullalta.


Luonteen kuvausta:
 Hazel on kolmetoistavuotias tyttönen, jonka juuret eivät ole Suomessa. Häntä luonnehditaan todella usein "kauhukakaraksi", sillä mm. opettajilla on hieman vaikeuksia hänen kanssaan. Koulu ja lukeminen ei liiemmin kiinnosta, vaan leikkiminen, lapsenmielisyys, riehuminen ja vahingon tuottaminen ovat Hazelille ominaista. Hänestä vahingonilo on maailman parasta iloa. Hän nauttii suuresti asioiden sabotoimisesta ja näin tuottaa hankaluuksia muille. Häntä kuitenkin rakastetaan, todennäköisesti hellyyttävän ulkokuorensa ja olemuksensa vuoksi. Vaikka Suomi ei ole hänen alkuperäinen kotimaansa, hän rakastaa Suomea eniten maailmassa ja on hyvin isänmaallinen pikkutyttö.

Menneisyys:
Hazelin juuret eivät siis ole Suomessa. Hän on kotoisin Isosta-Britanniasta, Bristolista. Hänen äidinkielensä on englanti, mutta hän osaa suomea täydellisesti.
Hazel jäi orvoksi pienenä ja asui kymmenvuotiaaksi lastenkodissa. Ihmisillä oli vaikeuksia hänen kanssaan, mutta häntä ei kuitenkaan heitetty pihalle. Sen sijaan hän itse karkasi vapaaehtoisesti täytettyään yksitoista vuotta.
Hazel matkusti Lontooseen ja asusteli ison kaupungin kaduilla puoli vuotta. Rikollisin keinoin hän elätti itsensä. Lopulta hän päätti lähteä kotimaastaan ja päätyi Gatwickin lentokentälle. Sieltä hän lensi pummilla Suomeen, Helsinkiin, koska ei keksinyt mitään muutakaan paikkaa.
Suomen kielen Hazel oppi kaduilla, kirjoista ja lehdistä. Hänestä se tuntui jotenkin poikkeuksellisen helpolta.
Suomessa Hazel on adoptoitu monesti. Vaikka hän on asunut täällä vasta vuoden, hän ei rakasta mitään muuta paikkaa yhtä paljon kuin tätä tuhansien järvien maata.
Hazelin vanhemmat olivat suomenruotsalainen Linnea Skön ja englantilainen John Erikson, jolla oli norjalaisia sukujuuria. He elivät matkustellen ympäri maailmaa ja juhlien päivästä toiseen. Molemmat heistä murhattiin traagisesti johtuen epämääräisistä suhteista muun muassa Venäjään.
Hazel ei ollut Linnean ja Johnin ainut lapsi. Jossain on vielä toinen, vanhempi tyttö. Häntä ei ole löydetty, mutta Hazel on saanuy viime kuukausien ajan epäilyttäviä kirjeitä jostain päin Pohjois-Norjaa...

Mieltymykset:
- lempiväri vaaleanpunainen
- pitää kukista
- nauttii toisten ahdingosta
- ei pidä määräilystä
- rakastaa suklaata ja salmiakkia
- "Suomi on paras maa jou" 

♥♥♥


Nimi: Freydís
 Malli: Pullip Classical Alice
Ostopäivä: Ei tiedossa, saapui 9.3.2016
Kustomoinnit:
- todella vaalea keskipitkä peruukki (alkuperä ei tiedossa)
- pidemmät ripset
- itse maalatut luomet
- 27cm SBH-S white -obitsu
- MIO-nuken vaaleansiniset chipit
Suhteet muihin nukkeihin:
- Hazelin kateissa ollut isosisko

Muuta mielenkiintoista:
- Ensimmäinen Pullip-nukkeni.
- Saatu myöhäiseksi joululahjaksi.

Luonteen kuvausta:
Freydís on kahdeksantoistavuotias naisenalku. Hän on kotoisin Pohjois-Norjasta. Hieman ujo mutta lempeä Freydís on homoseksuaali, mutta hän ei ole vielä kertaakaan löytänyt ketään mukavaa tyttöä itselleen. Hän on hyvin rakastava persoona ja on jatkuvasti huolissaan Hazelista. Hän on todella pahoillaan, ettei ole aiemmin ollut osa pikkutytön elämää ja yrittää nyt vakuuttaa tämän siitä, että hän oikeasti rakastaa tätä silmittömästi. Freydísin uninen katse kertoo paljon hänestä persoonana: hän on "ajattelija", joka etsii jokaisesta ihmisestä jotain hyvää. Milloinkaan hän ei ole joutunut vaikeuksiin, vaikka vanhemmat olivatkin sellaisia kuin olivat. Hyvin elämässä selviytynyt Freydís on vieläkin ihan ymmällään kaikesta. Hänen siskonsa, sukunimensä ja menneisyytensä on hänelle yhtä suuri mysteeri kuin kylä, jossa hän asuu – miksi ylipäänsä asun siellä?

Menneisyys:
TULOSSA PIAN

Mieltymykset:
- lempiväri sininen
- rakastaa kahvia
- tykkää tytöistä :---)
- rauhaa rakastava persoona
- inhoaa arvoituksia
- "Jag vet ingenting och jag är jätterädd"


♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti