perjantai 10. lokakuuta 2014

Vähän sekalaisen postaus

Heipä hei! Nyt on ollut taas hieman taukoa viime postauksesta, mutta kun nyt alkoi syysloma niin luulisi, että aikaa riittää kuvaamiseen, mutta ei se ongelma oo siinä kuvaamisessa, mutta kun en jaksa avata konetta postatakseeni. Ja tietenkin on ollut koulu saakutin kokeet.
Olen kuvaillut nyt parin kolmen viikon aika satunnaisia shootteja. Tässä postauksessa siis näette nämä kuvat.
Enjoy!suosikki ;3
anteeksi tämän kuvan sijainti. en saanut sitä siirrettyä mitenkään, kiitos bloggerinTässä tällä viikoll kaverini Taika tuli meille kylään ja kuvattiin nukkeja ja kolme viimeistä kuvaa on näistä kuvauksista ja jos haluat nähdä lisää niitä pääset katsomaan tästä.
Kuten taisitte huomata Minkalla on uudet vihreät chipit, jotka ostin Pusun Phill:iltä.
Ja sitten kahdet sukkahousut ja kaksi paria lisäkäsiä Pusun Katzaa:ilta. Kiitos molemmille
Mutta kuitenkin noissa chipeissä oli jotain rantuja, en ole varma tuliko ne jo postittaessa vai silmämekanismiin laitettaessa, mutta minua ne eivät kuitenkaan haittaa.
Anteeksi, kun tämä postaus oli Minka ja Hazel painotteinen, mutta kun muilla palleroisilla ei ole obistsuja niin en oikeen osaa asetella heitä jotenkin nätisti näiden kahden jälkeen.
Minka on nyt peruukkia vaille valmis, mutta muille paitsi Hazelille tarvitsee ostaa uudet peruukit ja obitsut ja Himekolle chipit.
Pahoittelen joittenkin kuvien valaistusta, koska kun nuo kuvasin niin silloin oli jo todella hämärää, eikä ilman lisävalaistusta kuvista olisi tullut mitään, mutta onhan noissa jotain kivaa, tollanen lämmin tunnelma :)

Nähään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti