torstai 9. kesäkuuta 2016

taika | myssypäät

Hei vain. :-)
Kesäloma on siis alkanut, rennoissa lomafiiliksissä onkin mennyt jo melkein viikko. Millaisia todistuksia saitte? Miun keskiarvo oli 9,25 ja kolme stipendiä sain myös. Päätin tosiaan peruskoulun, ja ensi syksynä katseet suuntautuvat kohti lukiota.
Olen lomastani ensimmäisen puolikkaan heinäkuun alkuun asti isällä, joten kuvien taustatkin ovat sen mukaisia. Vaihtelua saamme, kun matkustan äitin kanssa heinäkuun puolivälissä Tukholmaan. Yritän kuvailla eri paikoissa kuin Ulla. :-)
Ulkona on tänään niin kamala ilma, joten kuvat ovat valitettavasti sisäkuvia. Ei ole myöskään motia ottaa uusia kuvia pelkästään Instagramia varten, eli näette varmaan osittain samoja kuvia molemmissa kanavissa. Pahoittelut. :d
Freydísille on tulossa piakkoin (?) uusi peruukki! Eräs ihminen suostui myymään minulle omistamansa vaalean reuhkan, mutta pystyn maksamaan sen vasta muutaman viikon päästä, joten sen saapumisessa voi vierähtää tovi.
Haluaisin vielä kysyä tässä ennen kuvia, että haluaisitteko kuvatarinaa? Voisin aloittaa aivan puhtaalta pöydältä, sillä tuohon kuukausia vanhaan tekeleeseen ei miulla ollut minkäänlaista käsikirjoitusta. ^^'


2 kommenttia:

  1. Ihania ovat nämäkin kuvat! Nättejä vaaleita värisävyjä ehdin jo kehuakin, ne vai sopivat neideille niin hyvin. Hatut ovat suloisia, etenkin sininen, joka täydentää Freydísin silmiä kauniisti ♥ Siksi lempparikseni nousee neljänneksi viimeinen kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos siulle taas niin ihanasta kommentistas! c: hatut ovat molemmat Ullan tekemiä, sain ne ostaessani Hazelin siltä :)

      Poista