lauantai 14. toukokuuta 2016

taika | hiirenkorvalla

Terve pitkästä aikaa täällä blogin puolella! Instagramissa minua tavataankin päivittäin, mutta päivittäminen koneella on jäännyt vähemmälle, sillä en ole jaksanut kuvailla nukkeja kameralla. Ja tänne en halua laittaa puhelinlaatuisia otoksia. Also koneen käyttäminen on ollut hieman työlästä viime aikoina.
Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime postaukseni. Ostin eräältä ihmiseltä Instasta (@darknesdoll) MIO-nuken siniset chipit. Ne saapuivat tällä viikolla, ja vaihdoin ne Freydísille. Vesikäsittelin myös Frén reuhkan. Nämä lisään pian neidin nukkeprofiilin kustomointitietoihin.
Kuukausi sitten aloin kuuntelemaan legendaarista The Beatles -yhtyettä, kuten varmasti Instagramin tyypit ovat huomanneet. Pahoittelen. :-D Tämä liittyy siten nukkeiluun, että Ulla teki Freydísille tällä viikolla iihanan paidan, jossa on yhtyeen virallinen logo – ja ihan vapaaehtoisesti! Näemme sen tämänkertaisissa kuvissa, mikä ei liene yllätys. Kiitos vielä siitä, rakas. ♥
Kävin kuvailemassa isän talon edustalla olevassa puistossa, vaikka olen tällä hetkellä äitillä. Pieksämäeltä on pirun vaikeaa löytää rauhaisaa kuvauspaikkaa, missä keräisi mahdollisimman vähän katseita. Molemmat kotini ovat näet kerrostaloja, ja niiden pihat eivät oikein sovellu miun tarkoituksiin.
Osa tämän photoshootin kuvista on näkyvissä vain Instagramissa, jonne laitan ne pian tämän postauksen jälkeen.
Kesä tulee, mikä on ihan ok. Mie en varsinainen kesäihminen ole – todellakaan. Mutta sitä en kiistä, että kesäisin saa ehkä kauneimpia valokuvia ikinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti