sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

taika | uusi tyttönen

VOI HYVÄ LUOJA, MITEN ON VIERÄHTÄNYT AIKAA VIIME POSTAUKSESTA! ; n ; Pyydän tätä todella paljon anteeksi, sillä kyse ei ole nukkeiluinnon lopettamisesta, niin kuin varmasti Instagramin ihmiset tietävät. Olen todellakin vain ollut saamaton. En ole nimittäin kuukausiin ladannut kamerani akkua, mistä johtuu tämä jäätävä postauspula. Onpa kehno syy, mutta se on ihan totta – valitettavasti.
Nyt kuitenkin olen täällä kuvien kanssa. Uusi nukkeni siis saapui tällä viikolla, ja tulin tuomaan hänestä tänne kuvia. Nimeksi annoin Classical Alice -mallia olevalle neidille Freydís. Hänen profiilinsa tulee pian blogin ja myös Instagramin puolelle.
Ehkä teen poikkeuksen, enkä kirjoita tähän kilometrilöpinöitä. Kuviin siis. o v o

 

1 kommentti:

  1. Ooh itse suloisuus Freydís! :3❤ En tiiä osasinko kirjoittaa nimen oikein mutta ei anneta sen häiritä! ;) Pakko sanoa että tuo Freen peruukki on suloinen (itseltänikin löytyy kokemusta classical alicen stock hirvityksestä)! Aijotko neidille hankkia lyhyen vai pitkän peruukin? Öwö Mutta mutta mutta eikai Hazeelll söpölyys joudu nyt hiekan syrjään nimittäin Hazel kuvat on kanssa tervetulleita niikuin Freenkin :3 Okei en tiiä mikä toi Lempinimi on mutta njääh..XD ja sori kirjoitusvirheet (joita varmasti on) sillä pizzaähkyvatsakipu ja tekstinsyöttö :((

    VastaaPoista