lauantai 20. helmikuuta 2016

ulla | say hello to Haley

Otsikosta päätellen, voittekin jo kertoa, että uusi nukke on talossa. Joo, meninpä ostamaan sitten uuden nuken. Pullip miku hatsune lol on kyseessä. Olen haaveillt tästä jo jonkin aikaa, joten kun tilaisuus sattui kohdalle tartuin siihen. 
Instagramistani saatoitte huomata, kuinka kaameassa kunnossa stock-peruukki oli ja koska minulla ei ole paras rahatilanne tällä hetkellä päätin kunnostaa sitä parhaani mukaan ja siitä tulikin ihan siedettävä. Rakastan molempia stock-asuja, varsinkin tuota vaaleanpunaista.
Nimeä mietin pitkään ja tykästyin Haley:hin. Ensin epäröin, koska onhan minulla jo kaksi muuta nukkea, joidenka nimi alkaa h:lla, mutta ei se mitään :D
Minkankin pitäisi tulla ensi viikolla, joten seuraavassa postauksessa todennäköisesti nähdään minkälainen nassu sieltä tulee takaisin kotiin.

 

Pahoittelen välejä kuvien välissä, blogger ei taas tykkää musta -.-

4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta nukesta, tosi söpö♥ Ja stock- peruukki, ne on vaan sellaisia sähköisiä yms, mutta ihan hyvältähän tuo peruukki näyttää c:
  Ihana postaus♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia ❤️
   Joo, se peruukki oli suoraan sanottuna raiskattu pilalle :D

   Poista
 2. Oi, Haley on täydellinen nimi ja neiti on oikein suloinen! Totta, molemmat asut ovat mukavan näköisiä ja nättejä, viimeinen kuva on hauska ja kuvissa näkyy myös ihana itse tekemäsi mekkopaita. Onnea vielä tästä tytöstä! ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentistasi. Tuo Loten päällä oleva paita on kyllä järkyttävän ihana, vaikka itse sanonkin ❤️😄

   Poista