lauantai 12. joulukuuta 2015

taika | lumisateessa

Päivää taas. Miitin jälkeen en ole kameralla kuvaillut, joten siksi postauksia ei ole tullut. Instagramissa olen ollut aktiivinen, että jos joku teistä ei vielä minua seuraa siellä, kannattaa etsiä käyttäjä @dollsnsnowflakes, jos haluaa kuvia Hazelista aktiivisemmin. :-)
Tänään kävin muutenkin ulkona hieman kuvailemassa, joten päätin ottaa samalla hieman kuvia Hazelista. Lunta satoi ihanasti hänen hiuksilleen, ehkä en ostakaan uutta peruukkia niin pian kuin luulin.
Ja pientä infoa tähän vielä. Eli siis minulle on tilattu jouluksi uusi nukke, joka on malliltansa Pullip Classical Alice. Alun perin halusin Sepia-version, mutta koska sitä ei ollut enää missään Suomessa myynnissä, päädyin normiversioon. Tbh rakastuin tuohon tyttöön täysin. Nyt vain toivon, että ihmiset hoitavat maksun nopeasti, jotta nuksu kerkeää meille jouluksi. :3
Jos haluatte olla vaikuttamassa tulevan nuken nimeen, käykää äänestämässä suosikkianne mun Instagram-kuvan kommenteissa. Vaihtoehtoina on kolme pohjoismaalaista tytön nimeä, how exciting ~
Btw, Hazelille tilattu obitsu saapui muutama viikko sitten ja se on nyt vaihdettu. Vanha kehohan siis meni Meikalle. Kaulatapin kanssa on kuitenkin jotain ongelmia, jotka koetan ratkoa tässä loman aikana. Kamalan löysä se on, pelottaa, että se katkee... ;-; Ja se on se isoin mahdollinen, en tajuu, mikä siinä on D:


jookuviaolinytennätysvähänolenpahoillani ;-;

4 kommenttia: