lauantai 26. joulukuuta 2015

taika | joulujen välissä

Hei vain ja hyvää tapaninpäivää kaikille! Mitenkäs teillä joulu meni? :-) Itse vietin aikaa aina joulupäivään asti isän, veljeni ja hänen vaimonsa kanssa kotosalla pelaillen lautapelejä. Nyt olen kotona vain isän kanssa, mutta meen piakkoin äitille takaisin uudeksi vuodeksi.
Uuden nuken oli siis tarkoitus tulla jouluksi, mutta kun Molliksessa oli joulun alla aivan kammottava ruuhka – minkä saattoi kyllä arvata. Ja eihän tuo verkkokauppa nyt ole sieltä nopeimmasta päästä arkisinkaan... Öhm, muttajoo ei kuitenkaan anneta sen häiritä! Uusi nukke tulee varmasti ennen mun synttäreitä (jotka ovat muuten 17. tammikuuta, köh köh). Sitä odotellessa...
Kiinnostaisi tietää, millaisia lahjoja te saitte (nukkejen lisäksi). En nyt ala luettelemaan kaikkia tässä, mutta päällimmäisenä tulevat mieleen Tuntemattoman sotilaan uudempi elokuvasovitus (näkyy muuten kuvissakin, huhhuh), Sotaromaani (Tuntemattoman alkuperäisversio, huu), äidin antamat ihanat vaattteet ja Sunrise Avenuen livealbumi (tämäkin näkyy kuvissa, duh).
Eipä kai sitten muuta. Uudelle nukelle ostelen obitsun todennäköisesti jo tammikuussa, jos vain rahkeet riittävät. Peruukeista ei ole tietoja, niiden hankitapäivämäärä jää nähtäväksi. :-)
Hyvää loppuvuotta kaikille ja olkaa kiltisti uutena vuotena! ♥


Ja kaikki nyt saman tien katsomaan tuo Mollbergin ohjaama Tuntematon, näyttelijäsuoritukset on kultaa.

1 kommentti:

  1. oijj ihania kuvasia <3 mulle taitaa nousta dalkuume... niin ja kiva kuulla mitä kaikkea sait! Varmaan oon jo moneen kertaan kirjoiellut mitä sain vähän sinne sun tänne, mutta mainittakoon vaikka netflix, kauan kinuamani bändipaidat ja oma kone!

    VastaaPoista